De initiatiefnemers achter Paardengezondheidsscan

Over ons

De Paardengezondheidsscan is een initiatief van Angela en Edith, twee dames met een enorme passie voor paarden. Vanuit ieder hun eigen specialismen en vakgebied besloten ze de handen ineen te slaan en te gaan samenwerken om nog meer geweldige resultaten te bereiken.

Angela

Vanuit een burn-out ging Angela op zoek naar haar ware passie en dromen. Uit deze zoektocht kwam dat ze graag mensen en dieren wilde helpen met hun gezondheid, zowel fysiek als mentaal.

Verbluffende resulaten

“Ik zag dat er veel problemen zijn die op de een of andere manier niet klopten. Op zoek naar verklaringen en oplossingen kwam ik deze behandelmethode tegen. Door me hierin te verdiepen en me te laten instrueren door de beste specialisten in de complementaire geneeskunde ontdekte ik dat het zelfherstellend vermogen van het lichaam regelmatig wordt uitgezet en gesaboteerd. Door dit te stimuleren en opnieuw in gang te zetten blijk je verbluffende resultaten te krijgen. Bij zowel mens als dier. 

Na eerst veel te hebben uitgeprobeerd in mijn eigen omgeving, waren de resultaten gewoon zo geweldig dat ik deze therapie met iedere paardeneigenaar wil delen.”

Persoonlijk

Met haar eigen bedrijf Dream Balance herstelt ze de balans inmiddels fulltime bij mens en paard. Daarnaast is ze mama van twee dochters waarvan de oudste fanatiek dressuur rijdt bij de pony’s.

Edith

Edith heeft jarenlange ervaring als mensen-  en paardencoach en heeft zich daarbij gecertificeerd en gespecialiseerd in trauma en systemisch coachen. Met haar bedrijf het Nieuwe Zonne Paard helpt ze veel mensen mentaal op weg.

Uit eigen ervaring

Door een eigen blessure kwam ze in contact met de NES Healthscan en is voor Edith ook het balletje gaan rollen. “Ik voelde zelf het effect van dit apparaat en gun dit iedereen. Niet alleen bij mensen is het effect verbluffend, maar ook bij paarden. 

Ik ben begonnen met het behandelen van mijn eigen paarden en merkte daarbij al enorme verschillen. Toen ik de cases zag van andere behandelaars was ik om. Het blijft ongelofelijk om te zien wat het eigen lichaam kan bereiken als de energie op de juiste manier stroomt.”

Fulltime werkzaam

Inmiddels heeft ook Edith zich volledig gericht op het scannen en behandelen van paarden met de NES Healthscan om bij te dragen aan nog meer gezonde en vitale paarden.

Neem hier direct contact met ons op