Het vervolg na de NES Health scan

Behandelmogelijkheden

Na het opsporen van de blokkades in het lichaam van het paard, is het apparaat van de Health scan in te zetten om de energiebalans te herstellen. Binnen een korte tijd voelt het paard al de verbetering en dat is iets wat je als eigenaar ook terug gaat zien en voelen.

Problemen die te behandelen zijn

Veel voorkomende problemen die mogelijk zijn om met de Healthscan te behandelen:

 • Chronische en acute problemen
 • Been- en botproblemen (kreupelheid, artrose, kissing spines, ECVM, OCD)
 • Verstoring van het metabole systeem (PPID, EMS, KPU, stalbenen)
 • Hormonale problemen
 • Hoefbevangenheid
 • Spijsverteringsproblemen (maagzweren, koliek)
 • Huidproblemen en -allergieën (zomereczeem, schimmels, mok, sarcoïden)
 • Infectieziektes (ziekte van Lyme, tetanus, droes, griep)
 • Neurologische problemen (wobbler, hanentred, epilepsie, narcolepsie)
 • Ademhalingsproblemen (COPD)
 • Ondersteuning bijnieren (aanhoudende vermoeidheid, futloosheid)
 • Parasieten/wormen
 • Stress

Behandeling door de NES Health scan

Overal waar een blokkade zit in de energiestroom of een andere verstoring, is de huid magnetischer of plakkeriger wat de Healthscan opmerkt. Bij een behandeling zal je dus zien dat het apparaat probleemloos over bepaalde gebieden gaat en op bepaalde punten blijft hangen. Dat specifieke gebied wordt gestimuleerd door de frequenties die het apparaat uitzendt, die zijn afgestemd op specifieke delen van het lichaam en passen bij dit energieniveau.

De juiste combinatie van informatie en energie zal de verstoring helpen corrigeren en het herstellend vermogen van het lichaam ondersteunen. Dit merkt het apparaat doordat de magnetische kwaliteit van deze plek begint te veranderen, wat aangeeft dat het lichaam reageert en gaat werken.

Energie terugbrengen in geblokkeerde gebieden

Door energie terug te brengen in de gebieden met blokkades, wordt het elektrisch potentieel van de cellen verhoogd en herstellen ze na verloop van tijd naar hun normale, optimale werking. Het lichaam ontvangt en reageert op die informatie en begint zichzelf te corrigeren.

Eigenlijk herstelt het apparaat dus de energie-efficiëntie van het lichaam door gebruik te maken van specifieke frequenties die het energieverbruik balanceren. Hoewel de informatie en energiestromen in het lichaam niet de enige kritische factoren zijn voor de gezondheid, zijn dit wel de fundamentele factoren die al de andere beïnvloeden.

De sleutel tot succes 

Er wordt niet voor niets vaak gezegd dat communicatie de sleutel is tot succes, dat is in het paardenlichaam niet anders. Hoewel dit geen medisch geneesmiddel is, zit er wel meer dan twintig jaar wetenschappelijk onderzoek achter.

Behandeling zonder NES Health scan

Natuurlijk is het ook mogelijk om zonder voorafgaande scan problemen aan te pakken zoals eczeem, maar een behandeling is veel duurzamer door de problemen bij de bron aan te pakken. Na de eerste behandeling zie je al direct een positief effect en met 2-3 behandelingen is de balans in het lichaam vaak al hersteld. Met meer dan 120 programma’s en voorgeprogrammeerde behandelprotocollen is het breed inzetbaar bij diverse problemen.

Benieuwd naar de kosten van een scan of behandeling?